Om mig

Book en tid


Om migOm mig

Mit navn er Jeanette, jeg er 29 år gammel. Privat bor jeg i Lindved med min kæreste og vores to døtre. Jeg er tidligere uddannet i Matas, hvor min store passion for hud, skønhed og velvære førte mig videre til det jeg virkelig brænder for.

Jeg er uddannet kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer begge med 8 års erfaring, både som behandler og underviser. Jeg er godkendt og medlem af SADF (Sammenslutning af Danske Fodplejere), som er din garanti for faglig, korrekt og professionel fodpleje behandling.

Jeg elsker mit fag og tager løbende på kurser for at holde mig opdateret og følge med i de allernyeste trends og metoder. Jeg brænder ekstremt meget for huden og dens opbygning. Hvorfor reagerer den som den gør? Hvordan kan vi selv påvirke den? Hvordan kan vi løse problemerne?

Jeg ser huden som en helhed og en del af hele kroppen. Jeg vil derfor også kigge indad i stedet for kun at behandle hudproblemer udefra – det gælder huden på hele kroppen, ikke kun i ansigtet.

De fleste bruger noget til at pleje deres hud, så hvorfor ikke bruge det helt rigtige der passer præcis til din hud?

Mest af alt glæder jeg mig til at byde dig velkommen og give dig den allerbedste behandling og oplevelse.

Som behandler er tryghed, tillid og faglig dygtighed det allervigtigste. Du skal kunne lægge dig ned, give slip og bare nyde, at du er i professionelle hænder. Jeg glæder mig til at forkæle og forskønne dig.


 
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag Lukket Lukket
Onsdag Lukket Lukket
Torsdag Lukket Lukket
Fredag Lukket Lukket
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 
Åbningstiderne er vejledende, send gerne en sms
eller ring i forvejen, hvis du kommer uden en aftale.


En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk